Ernil Virágcsokor

out of 5 1

18,500 Ft

Rózsaszínű rózsa, alstroemeria és hortenzia, rózsa és bouvardia sok zölddel díszítve és attraktív csokorba kötve; vidám hangulatot teremtő, igazi lányos csokor.

A pink színű virág a báj, az elegancia, az elfogadás és a kedvesség jelképe. Az inkaliliom  (alstroemeria) rendkívül látványos és impozáns növény, akárcsak a különleges bouvardia, amely kedves virágaival mindig megörvendeztet bennünket.

Az Emi virág kreatív ötleteivel készségesen segít abban, hogy jusson idő valódi figyelemre, odaadó kedvességre; válassz csokraink közül, illetve ha van egyedi kívánságod, azt mielőbb oszd meg velünk!

Az Emi virág a romantikus fantáziák első számú megvalósítója, mivel hitvallásunk szerint a valóságban átélhető pillanatok jelentősége felerősödött az élet értékei között.

Leírás

A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Tekintettel arra, hogy a virág egy naponta beérkező friss termék előfordulhat, hogy a kiválasztott csokor valamelyike összetevője nincs készleten. Ilyen esetben fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egy minőségében,stílusában, formájában, tartamában és méretében hasonló terméket szállítsunk.
Üdvözlőkártyát és csomagolást a termék ára tartalmazza.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ernil Virágcsokor”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.