X

FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK AZ ANYÁK NAPI RENDELÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

Ha teheted, rendeld meg a virágot minél hamarabb, mert kapacitásaink végesek!

Virágkötészet 1983 óta

Cégünk 1983 óta foglalkozik virágkötészettel. A virágkötészet számunkra a természet alázatos szeretetét, az alkotás megkapó szabadságát, a szépség megteremtését jelenti. Minden egyes virágban béke, harmónia, mosoly lakozik, illatukkal kényeztetnek, pompázatos színeikkel elkápráztatnak, bájosságukkal átkarolnak bennünket. Virágüzletünk üde és varázslatos édenkertje a barokk ékszerdobozának, vagyis Eger városának.

Emi virág

Családi vállalkozásunkat szüleim alapították 1983-ban, e mesebeli virágbolt édesanyámról kapta a nevét, így lett Emi virág. Nagyapám rózsatermesztéssel foglalkozott, tehát a virágok iránti mérhetetlen rajongás, genetikailag van kódolva bennünk, amelyhez évtizedes szakmai tapasztalat, kreativitás, és alkotó fantázia társul. Virágkötő kollégáink közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és egyedi látásmódjuk kétséget kizáróan hozzájárult a minőségi munkaszínvonal további emelkedéséhez.

Virágbolt Eger

Varázslatos kis üzletünk Eger városának egyik legrégebbi virágboltja, a romantika pompás növényekbe oltott fellegvára. Felemelő és megható érzés, hogy visszatérő vevőinknek már a gyermekeit is mi szolgálhatjuk ki, a családok második illetve olykor már a harmadik generációja tisztel meg bennünket a szeretetével, a bizalmával és osztja meg velünk elképzeléseit, örömét, boldogságát. Bár meglehetősen nagy vevőkörrel rendelkezünk, az internet adta lehetőségekkel természetesen mi is kívánunk élni, hiszen ez folyamatos fejlődésünk következő lépcsőfoka. Minőségi szolgáltatásainkkal, pompás virágkompozíciónkkal, immáron tágabb környezetünket, azaz a Heves megyében élőket is ki tudjuk szolgálni. A virágküldés csodálatos alternatíva arra, hogy ünneppé varázsoljuk a hétköznapokat, illetve hogy felejthetetlenné tegyük az ünnepnapokat.

Egyedi virágköltemények

A személytelen ajándékok nem adnak érzelmi pluszt, egy különleges alkalmat, egy fontos ünnepet oly könnyen emlékezetessé tehetünk, és komolyabb erőfeszítések nélkül is igazi romantikát csempészhetünk a mindennapokba. Ilyenkor kerülünk mi képbe, csodálatos csokrainkkal, egyedi virágkölteményeinkkel mindenféle speciális elképzelést megvalósítunk, és a végeredmény mosolyt csal az arcokra, garantált a siker! Természetesen bármely alkalomra, ünnepre, rendezvényre készítünk évszakhoz illő csokrokat, divatos színekben hódító kompozíciókat. Munkáinkhoz mindig friss, minőségi virágot használunk, és a legtrendibb kiegészítőkkel díszítünk. Folyamatosan megújuló gazdag kínálatunk a legkülönfélébb igények teljesítését is biztosítja.

Ars poetica

A virágok a szeretet kifejezésének legszebb, leghatásosabb és legősibb eszközei; szorosan kapcsolódik hozzájuk a romantika, a művészet, az érzelmek, a szenvedély. Letűnt korokban pontos koreográfiája, ceremóniája volt a virágadásnak, napjainkban azonban a romantikus fantáziát kissé alámossa a napi élet rohanó rutinja. Ne hagyjuk, hogy ne jusson idő valódi figyelemre, odaadó kedvességre, hiszen a valóságban átélhető pillanatok jelentősége felerősödött az élet értékei között.